Postzegelveiling 419 op 7 en 8 november 2022


Op 7 en 8 november aanstaande organiseren wij veiling 419 bij ons op kantoor. Beide dagen zal tussen 10.00 en 21.00 uur worden geveild in 4 grote zittingen. Een prachtig aanbod van ruim 2200 kavels komt onder de hamer waarbij veel goed Nederland veelal voorzien van recente fotocertificaten alsmede een overweldigende hoeveelheid collecties in mappen, albums en insteekboeken. De buitenland afdeling bevat mooie verzameling van met name Duitsland, Franse gebieden, Engelse koloniën, Scandinavië en tevens een prima afdeling China. De dozen en partijen afdeling is deze veiling zeer goed gevuld. Wij weten zeker dat u iets van uw gading zult kunnen vinden in dit ruime aanbod, een kleine preview vindt u onder aan deze pagina.

Veilingcatalogus 419
De catalogus kunt u op deze site vinden:

  • Als PDF;
  • Als blader PDF;
  • Als database.

Op Philasearch kunt u een selectie van met name de buitenland kavels en collecties van deze veiling vinden.

Op RietdijkLive kunt u de volledige veiling bekijken, inclusief ruim 30.000 afbeeldingen.

Kijkdagen
De kijkdagen starten op 24 oktober en sluiten af met het kijkweekend van 5 en 6 november. De kijkdagen vinden plaats bij ons op kantoor aan het Noordeinde in Den Haag.

Live meebieden kan:

  • In de veilingzaal bij ons op kantoor, indien u de veiling dag wenst te bezoeken dan graag even een afspraak maken. Voor de kijkdagen is het maken van een afspraak niet nodig,
  • Let op: kavels afhalen kan, maar alleen na afloop van de veiling, niet gedurende de veiling!
  • Via RietdijkLive Zorgt u er wel voor dat uw account tijdig is aangemaakt en gecontroleerd? Een eenmaal gemaakt account is voor alle volgende veilingen bruikbaar en hoeft niet elke veiling te worden vernieuwd.

De veiling live volgen kan:

Wij zien u graag op de kijk- en veilingdagen!

Hartelijke groet,

Team van Rietdijk veilingen.