Postzegelveiling 422 is online beschikbaar
De afgelopen 6 maanden hebben meer dan 200 inzenders Rietdijk gekozen om hun verzameling aan de markt te presenteren. We hebben dit ondergebracht in meer dan 2500 kavels waarvan meer dan 25.000 foto’s zijn gemaakt. Deze zijn opgenomen in de diverse online catalogi die nu beschikbaar zijn. Als u meer informatie over kavels wenst te hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via:

Veilingcatalogus bekijken & zoeken
De veilingcatalogus kunt u bekijken als blader pdf op deze site en als doorzoekbare database.  De veilingcatalogus kunt u ook bekijken op RietdijkLive. Met behulp van een inlog account kunt u pre-bids doorgeven en uiteraard tijdens de veiling live meebieden. Het buitenland-deel alsmede de posthistorie van deze veiling is ook te bekijken op Philasearch en Stampauctionnetwork.

Kijkdagen
De kijkdagen vinden plaats van maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april november bij ons op kantoor (ma/vrij 9.30-17.00). Het kijkweekend is op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024 bij ons op kantoor (za/zo 9.30-16.00)

Veiling
De veiling gaat plaatsvinden bij ons op kantoor op 22 en 23 april 2024.

U kunt deelnemen in de zaal of online live via RietdijkLive.

Inlogaccount aanvragen voor RietdijkLive.
Let op:  indien u reeds een account heeft hoeft u dat NIET te vernieuwen!